Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog
rblmarketing blog

Örömteli újítás a Facebookon

→ Balázs

Attól függően, milyen borítóképet használunk a Facebookon, egyedivé válik oldalunk, de ennél jóval több változtatást is végrehajthatunk rajta.

Ha igazán egyedi megjelenést szeretnénk a Facebookon, akkor érdemes kipróbálnunk a Facebook Background Changer nevű Chrome-bővítményt. A letöltése után ugyan befészkeli magát a bővítmények közé, máshol azonban nem látható.

Ha viszont fellépünk a Facebookra, a felső beviteli mezőben megjelenik az ikonja, illetve egy Change Background felirat is jelzi, valami változhat.

Ha bármelyik lehetőségre kattintunk, egy újabb oldalra jutunk, ahol választhatunk egy háttérképet (itt sajnos csak egyetlen lehetőség van, pontosabban többtucatnyi képből választhatunk, csak épp azokért már fizetni kell). Azért valamelyest egyedivé varázsolhatjuk a képet, mégpedig az Effects gombra kattintva.

Jobb oldalon is számos változtatási lehetőség vár minket: kiszínezhetjük a Facebook fejlécét, és áttetszővé tehetjük magát az oldalt is. Ha nagyon elégedettek vagyunk, akár meg is oszthatjuk mindezt az ismerőseinkkel – írta a hvg.hu.

Forrás: http://www.mmonline.hu