Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog
rblmarketing blog

Hungaropack 2012

→ Balázs

Díjazták a Tokai Aszú és a Szamos Marcipán márkakapcsolása eredményeként létrejött, különleges magyar termékeket rejtő ajándékdobozokat.

Az idén 29. alkalommal megrendezett Hungaropack Magyar Csomagolási Versenyre 31 vállalattól 53 nevezés érkezett, és ezúttal is az élelmiszeripari pályázatok voltak többségben. A Tokaji-Szamos három díszdoboza is elismerésben részesültek.

A Tokaj Kereskedőház Zrt. és a Szamos Marcipán Kft. együttműködésével, két magyar termék tradíció jegyében való márkakapcsolása révén létrejött „Bacchus Kincse” díszdoboz a Vidékfejlesztési Minisztérium különdíját érdemelte ki. Az év desszert különlegességét rejtő, magas minőségű, valódi hungarikum ajándékcsomagolás valóban Bacchus kincseit őrzi, hiszen a 3 és 5 puttonyos Tokaji Aszú mellett Szamos desszertkülönlegességeket is rejt.

A „Édes – kettesben” ajándékcsomagolás az Élelmiszer Szaklap különdíját érdemelte ki. A bor, csokoládé és marcipán találkozása egy rendkívül exkluzív, elegáns és különleges stílusú díszdobozt ihletett, melyet a két társaság arculati elemeinek ötvözésével alkottak meg. Az egyedi tervezésű fényes arany nyomott keretű díszdoboz szépen kiemeli a Szamos Rózsadesszerteket tartalmazó boros poharat és a 3 puttonyos Aszút tartalmazó palackot.

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének különdíját kapta a „Hungaricum Extra” Tokaji-Szamos díszdoboz. Selyembetét, Hollóházi porcelán, Tokaji 6 puttonyos Aszú, Szamos Extra Barna praliné – igazi nagyágyú a Hungaricum díszdoboz kategóriában. Magas minőséget tükröző és kiemelkedő értéket hordozó díszcsomagolás.

A Tokaj Kereskedőház Zrt. a Hungaropack 2012 versenyen elért szép sikerei ismét hozzájárultak a társaság céljainak megvalósításához: a megújulásra való törekvéshez, a szőlőtermelés és a minőségi borkészítés magas színvonalon való közvetítéséhez.

A Tokaj Kereskedőház és a Szamos Marcipán együttműködésével létrejött különleges termékek újabb sikere is ékesen bizonyítja, hogy számos együttműködés lehetőség és innovációs potenciál rejlik a hazai cégekben.

Forrás: http://btl.hu