Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog
rblmarketing blog

Okostelefont dobott piacra a Porsche

→ Balázs
Hír & mobil

Sajátmárkás okostelefonnal állt elő, a Porsche német autógyártó a BlackBerry-vel együttműködésben, amellyel a tehetős fogyasztókat célozza meg.

A cég idén január 2.-án indította útjára P’9981 nevű termékét, amelyet a Porsche Design boltjaiban és a brit Harrods üzletlánc egységeiben fognak árusítani- írja a luxurydaily.com.

A Hipcricket amerikai mobiltársaság marketing vezérigazgatója Jeff Hasen így kommentálta az eseményt: “A Porsche-vezetők a világ leghűségesebb autótulajdonosai között vannak. Logikus tehát, hogy a márka néhány szerelmese telefonján is szívesen látja a Porsche-brandet. A mobil eszközök személyesek”.- fűzte hozzá.


Fotó: Luxurydaily.com

A P’9981 okostelefon a kiskereskedelmi forgalomban körülbelül 2,000 dollárért kapható. A telefon a BlackBerry 7 operációs rendszert tartalmazza, amely a vállalat kifinomultabb termékei közé sorolható.

Ezen túlmenően a készülék egyedi funkciókat is magában foglal – például olyan keresőt is tartalmaz, amely a felhasználó környezetében lévő éttermek helyszínét jelzi ki.

RBL megjegyzés: azért érdekes a hír, mert mindenhol a BlackBerry brutális piacvesztéséről és az android térnyeréséről olvasni, amiből az olvasható ki, hogy a BlackBerry operációs rendszere egy zsákutca.

Forrás:  http://www.marketinginfo.hu/