Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog
rblmarketing blog

Mobil-online: 3-1

→ Balázs
mobil

5 milliárd mobiltelefon van jelenleg a Földön – emlékeztette előadásában az SM 2015 hallgatóit a a PayPal üzletfejlesztési igazgatója, Ganna Yevtushenko. 10 év múlva ezek mindegyike okostelefon lesz, a folyamatot az is támogatja, hogy a gyártási költségek folyamatosan csökkennek. A mobilon történő vásárlások 3-szor nőnek gyorsabban, mint az online költések (mobil:42%, online:13%).

Az okostelefonok elterjedése és a feature telefonok eltűnése megváltoztatja az életünket. Általánossá válik a smartmobilon keresztüli vásárlás és ebben nagy szerep jut a PayPalnak is. Telefonálás és közösségi élet mellett pedig épp a vásárlás az a tevékenység, ami a legjobban érdekli a vállalatokat, startupokat.

Napi rutinná válik okostelefonon taxit rendelni, vagy éppen fizetést kezdeményezni. A PayPal rendszere egyébként arra is képes, hogy a taxit úgy hagyjuk el, nem is fizetünk (azonnal): a tényleges tranzakció megtörténik a háttérben, akár csak órákkal utána, hogy kiszálltunk a taxiból.

Forrás: http://www.marketinginfo.hu/hirek/article.php?id=36331&referer_id=newsletter&utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=2015-04-09