Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog
rblmarketing blog

Megnyertük a Szerencsejáték Zrt. pályázatát: kaparós sorsjegy logó tervezése

→ Balázs

Vegyes érzelmekkel állunk a nagy pályázatokhoz. Tudjuk, hogy a Megbízók így tudják kiválasztani leendő partnereiket, jó esetben nekünk is egy visszajelzés munkáinkkal, árainkkal kapcsolatban, de annyi rosszat hallani, olvasni, hogy fenntartásaink vannak, pláne a nagy állami cégek, nagy pályázataival kapcsolatban.

Szerencsejáték Zrt., logó tervezés, arculattervezés

 

Talán a sok bejgli és a szánk szélére ragadt ünnepi hangulat miatt döntöttünk még is úgy ez év elején, hogy indulunk a Szerencsejáték Zrt. nyilvános pályázatán, ahol a kaparós sorsjegy terméknek kerestek arculatot.

Amikor pályázaton indulunk, mindig nehéz eldöntenünk, hogy mi a helyes út:

1)      a pályázati kiírásban leírtaknak feleljünk-e meg?

2)      egyedi javaslatainkkal, ötleteinkkel pályázzunk?

Megpróbáltuk mind a két utat bejárni és jól tettük: a nyilvános pályázat eredménytelen lett, de meghívást kaptunk több ügynökséggel együtt a következő pályázatra, ahol pontosított brief alapján kellett újabb logóterveket készíteni.

A döntésről menetrend szerint kaptunk visszajelzést: az általunk készített tervek nyerték el a Szerencsejáték Zrt. tetszését, azaz nyertünk!

Ezt követően még pár apró módosítást kellett elvégeznünk, és kész: az általunk tervezett logók jelennek meg a jövőben a kaparós sorsjegyeken.

Reméljük mindenkinek szerencsét hoz!

 

Rönky Balázs
ronky.balazs@rblmarketing.hu