Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog
rblmarketing blog

Indul az ötödik Pakk-verseny

→ Balázs

A Kreatív Csoport idén ötödik alkalommal hirdeti meg a Pakk Csomagolásdizájn-versenyt. A nevezéseket 14 kategóriában május 17-ig lehet beküldeni.

A Kreatív Csoport az Élelmiszer szaklap támogatásával idén indítja el ötödik alkalommal a Pakk Csomagolásdizájn-versenyt, melyen Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait keressük.

A verseny célja a csomagolásdizájn fontosságának tudatosítása, a szakma és a szélesebb olvasóközönség figyelmének felhívása arra, hogy a minket körülvevő fogyasztói világban különösen fontos szerepe van a termékek vizuális kialakításának.

A versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, amelyek nevezett termékei 2010. január 1. és 2013. június 30. között kereskedelmi forgalomba kerültek, illetve pályázhat tervezői tevékenységet folytató magánszemély is.

A pályamunkákat 14 kategóriában május 17-ig lehet beküldeni: alkoholos és alkoholmentes italok; élelmiszer; háztartási vegyi áru; kozmetikum; szoftver, médiatermék, játék és szabadidős eszköz; dohánytermék; háztartási eszköz és elektronikai cikk; gyógyszer, gyógyhatású készítmény és étrend-kiegészítő; kiegészítő csomagolás; vendéglátó- és eladáshelyi csomagolás; sajátmárkás termékek; innovatív ökocsomagolás; terv/koncepció; egyéb.

A zsűri a beérkezett nevezésekből rövidlistákat alakít ki, és ezek közül választja ki a kategóriák győzteseit. A versenyen a legkiválóbbnak tartott csomagolási megoldásnak járhat a Legjobb Csomagolás elnevezésű fődíj.

A verseny kiírását itt találja.

Tavaly a 24 shortlistes közül négyen kaptak első helyezést.

(forrás: Kreatív Online )