Kik vagyunk? Mit csináltunk? Kiknek dolgoztunk? Miket készítettünk? Karrier Kapcsolat Blog
rblmarketing blog

Hol a Talking About This?

→ Balázs

Már nálunk sem és a termelőtől.hu Facebook oldalán sem látszik, pontosabban a rajongóink nem láthatják a Talking About This („beszélnek róla”) számot, ami érték elvileg az elérést mutatta, vagyis hogy az X számú rajongóból összesen hányan kerültek bármilyen interakcióba (például komment, megosztás, hozzászólás révén) az oldallal.

Azt viszont nem lehetett tudni, hogy ez a szám valójában hogyan is áll össze, hiszen a régi oldalstatisztika ezt nem mutatta részletesen. Így csak sejteni lehetett, hogy ha minél nagyobb a PTAT értéke, annál nagyobb az aktivitás az adott oldalon, így a most eltüntetett adat még talán mérvadóbb volt, mint a rajongók száma.

Ugyanakkor az adminok számára továbbra is elérhető marad a „beszélnek róla” érték. Az új elemzések között az Engagement résznél külön láthatjuk majd az oldal like-jait, az egyes posztok részletes adatait – like-ok, kattintások, megosztások, kommentek, hide – , valamint az oldal megemlítését, megjelölését vagy a check-in-eket – korábban pedig nagy valószínűséggel ezekből állt össze a PTAT.

Forrás: http://www.mmonline.hu/